Maatwerk & persoonlijke coaching
voor brussen en ouders.

” Het is zo fijn dat er even iemand met je meekijkt! Lang heb ik gedacht dat ik alles zelf moest doen. Maar een nieuw perspectief geeft zo veel licht en ruimte! ik ben me nu veel bewuster wat er speelt en daardoor heb ik veel meer regie”

 In wekelijkse gesprekken of op een speciale 1 of 2-daagse bespreken we de thema’s die bij jou spelen, geven daar ruimte aan en kijken we naar mogelijkheden voor herstel, zodat je weer lekker in je vel zit, betere keuzes kan maken en leert zorg voor jezelf te dragen vanuit een goede balans!

20 families

20 ontroerende levensverhalen

20 brieven

20 (on)breekbare liefdesbanden

Boekpresentaties en lezingen

Het is mogelijk om een boekpresentatie of lezing op maat aan te vragen. Vanuit kennis en ervaring geeft een lezing waardevolle informatie en praktische handvatten voor familie en andere betrokkenen. Daarnaast is er ook een lezing die specifiek ontwikkeld is voor de brus zelf.

Fotograaf voor brussen en hun familie

Willen jullie graag mooie familiefoto’s, maar is het lastig omdat een gezinslid een beperking heeft? Boek dan nu een fotoshoot die volledig afgestemd wordt op jullie mogelijkheden. Als brus en fotograaf heb ik me gespecialiseerd om juist jullie gezin mooi op de foto te zetten.

Fotograaf voor brussen en hun familie

Bestel hier mijn boek: Brus, (on)breekbare liefde.

20 families

20 ontroerende levensverhalen

20 brieven 

20 (on)breekbare liefdesbanden

Instagram

Pauline Kuiper | 06 33660129 | info@paulinekuiper.nl

Privacyverklaring